Reviews

Evi (13)

"Ik vind jou een super leuke en fijne docent die veel geduld heeft voor haar leerlingen. Ook iemand die aardig is en helpt met dingen die de leerling lastig vindt en hier aandacht aan besteedt."

Tonny (70+)

"Geweldig dat les op latere leeftijd mogeljk is. Enthousiast, steeds mogelijkheden en nieuwe ideeën."

Riet (70+)

"Sinds een paar jaar volg ik blokfluitles bij Diana. Ik kon geen noot lezen, maar door haar rust en geduld kon ik me goed ontwikkelen."

Julia (14)

"Ik vind het hele leuke lessen. Je helpt me heel goed mezelf te verbeteren."

Liesbeth (60+)

"Bekwaam, professioneel: je bent goed en breed onderlegd in je vak en je geeft met regelmaat achtergrondinformatie."

Ly (11)

"Ik vind dat je goede lessen geeft en ook goed uitleg geeft als ik iets niet snap."

Lisa - Moeder van Ella (10) en Isabel (7)

"Ik wou dat ik vroeger zo muziekles had gehad. Ella en Isabel zijn altijd enthousiast en dat komt door de manier hoe jij je lessen inricht. De meiden voelen zich helemaal op hun gemak bij jou. Wij vinden jou heel kindgericht, rustig en vriendelijk. We zijn superblij met jou! :)"

Moeder van Maartje (11)

"Maartje vindt de dwarsfluitlessen leuk en gaat ook vooruit. Fijn dat je af en toe wat muziek deelt en dat er ook moderne muziek gekozen en gespeeld wordt. Dit sluit aan bij de jongere kinderen. Ook fijn dat er in de les aandacht is voor de muziek uit de opleidingsharmonie of voor haar theorielessen. Je kijkt echt wat bij de leerling past in de les en draait geen vast programma af. Dat sluit aan en wordt gewaardeerd."

Marjon (70+)

"Ik ben 72 en voor mij is het sociale aspect ook belangrijk. De lessen van Diana, zowel de individuele als die in de groep passen daar prima in. Wat ik van Diana naast het spelen op de fluit ook geleerd heb is beter op frasering en dynamiek te letten, evenals de tijd waarin een stuk gecomponeerd werd. Ik was daar te slordig in en het komt ook mijn pianospel ten goede. Het vele samenspel en de muziekkeuze - deels in overleg, maar ook soms verrassende alternatieven - zijn fijn. Tot slot is Diana altijd enthousiast en dat werkt aanstekelijk."

Lydia (56)

"Ik vind jou een prettige persoon en ik heb graag les van jou. Jij bent flexibel en speelt goed in op de wensen van mij als cursist. Ik denk dat ik bij jou de techniek van het fluitspelen goed leer beheersen."

Gizem (12)

"Ik vond jou een aardige docent en helpt goed bij dingen ik zit nu ong langer dan een jaar op fluiten en ik ben al best ver gekomen verder vind ik het heel fijn om met jou te werken omdat je alles goed uitlegt."

Jasper (12)

"Fijne lessen en leuk en ze legt het goed uit. Super fijne juf omdat je het goed kan uitleggen."

Annelou (10)

"Leuke lessen omdat je spelletjes doet en je legt goed uit, ze vraagt vaak of je nieuwe liedjes wil leren of wat je vandaag wil doen en ze is gezellig. Gezellige juf."

Moeder van drie leerlingen (9,11,12 jaar)

"Ik als ouder vind dat je goed lesgeeft, creatief, leuke themalessen, serieus en echt muziekles met noten leren en dat is fijn. Erg leuk dat je regelmatig liedjes hebt die de kinderen zelf vragen en dat je alle noten op papier wil zetten. De kinderen hebben veel plezier en leren ondertussen van alles. Wij zijn dik tevreden"

Jesse (11)

"Ik vind dat je fijne lessen geeft, als ik iets moeilijk vind help je me goed. Ik vind het ook leuk dat ik mee de liedjes mag kiezen. Je bent heel erg aardig. "

Emma (14)

"Ik ga altijd met plezier naar fluit omdat de lessen ook heel leuk zijn, het is ook fijn dat we van verschillende methodes gebruik maken zodat er afwisseling is met stukjes en omdat we tijdens de lessen niet alleen stukjes doen maar ook voor en na spelen en andere dingen is het ook tijdens de les gevarieerd waardoor de aandacht wel wat langer blijft. Persoonlijk vind ik je een hele leuke docent 😄"

Moeder van Aron (7)

"We vinden dat jij fijne lessen geeft. Afgestemd op het kind en met veel creatieve ideeën. De lessen zijn leuk aangekleed."

Moeder van twee leerlingen (6, 9) en zelf leerling (37)

"Ik zie Diana als een heel creatief en warm persoon. De lessen die de kinderen krijgen draaien vaak rond een thema. Met kerst zijn er kerstliedjes, worden de kinderen door middel van spelletjes uitgedaagd om buiten hun comfort zone muziek te maken. Hierbij denk ik onder andere aan het paas-ei-ganzenbord spel. Of het pepernoten spel waarbij er verschillende taakjes gedaan moesten worden. Hierdoor is de les laagdrempelig en worden de kinderen actief betrokken bij wat er te leren valt. Je bent kalm, rustig en straalt vertrouwen uit. Hierdoor voel ik me ook op mijn gemak als ik iets voor speel. Dit vond ik doodeng op het begin. Kortom we zijn heel blij met jou! "

Ria (60+)

"‘Bevlogen’. Dat is denk ik de goeie term voor jou, als we het over jouw docentschap hebben. Je bent zeer bevlogen, zeer begaan ook met je leerlingen. Wat ik zeer waardeer, is dat niets je teveel is. Of ik nu tijdens de les iets vraag, of midden in de week of wanneer dan ook, altijd antwoord je. En altijd ben je bereid om iets voor me voor te spelen, op te nemen, mijn fluit te repareren of wat dan ook. Waar vind je dat nog? Bij jou, dus! Fijn is ook dat je altijd rustig en geduldig bent. Ik heb je nog nooit kunnen betrappen op ongeduld of ergernis, nog nooit! Kortom, de ideale leraar. Ik kan me geen betere docent wensen. "

Kaartjes Leerlingen

Image 1
Image 2
Image 3
Image 4
Image 5
Image 6
Image 7
Image 8
Image 9
Image 10
Image 11
Image 12
Image 13
Image 14
Image 15
Image 16
Image 17
Image 18
Image 19
Image 20
Image 21
Image 22
Image 23
Image 24
Image 25
Image 26
Image 27
Image 28
Image 29
Image 30
Image 31
Image 32
Image 33
Image 34
Image 35